2013. március 31., vasárnap

konkrét költészeti kalandozások

... egy igazi gyöngyszemmel lepett meg bennünket az az ingatlanhirdető, aki az alábbi sorokat adta fel:


"Eladom a lakásomat úgy döntöttem. 74 nm-es. 10 éve lett teljes körűen felújítva. Most rá fog férni egy festés és egy parkettázás. Fürdő szerintem ok. Járólapok is ok. Gránit nem kopik. Világos a lakás és szerethető.
Olyan keressen aki kiad 16.3 millát érte . Ha szeret alkudni akkor az irányár 17.4 milla. Az ingatlanosok is keressenek bátran, ha beköltöznének.


Kb ennyi.
Alaprajzot töltök fel.

Lövölde tér és  Rottenbiller sarkán van a tanya.."

Gyönyörű, költői mélység.
:)

The Silver Chair

Ez a könyv szól óriásokról, gnómokról, egy gonosz boszorkányról, egy elrabolt királyfiról, két gyerekről, egy mocsári flangáról és egy földalatti kalandról. Azután szól az engedelmességről és szól, nagyon sokat, az engedetlenség rossz következményeiről. De ha Aslan is ott van, végeredményben a rosszból is jót tud kihozni, és a küldetés teljesül. Ám az soha nem tudhatjuk meg, mi lett volna, ha...
Borongány pedig, aki a többi flanga szerint túl könnyedén veszi az életet, pesszimista meglátásaival folyton megnevettet: "Ha halálra zúzzuk magunkat a sziklákon, legalább nem fulladunk a folyóba..." :)
aki csak rövid posztokat akar olvasni, menjen a fészbukra

az instára

akárhová

akit semmi nem érdekel, ne olvasson semmit.


mivel a szövegek javarésze saját gyártmány, ha használni szeretnéd, megköszönném, hogy egy e-mailben értesítesz róla zsoltk07 kukac gmail pont com